Judo Krpálek разшири златната колекция. Той доминира в Гран При на Канкун

Krpálek също коригира загубата на точки от скорошното Световно първенство, където завърши без медал. Той отбеляза 700 точки в световната класация и олимпийските квалификации в Мексико, само две по-малко от петата в Баку. дълго време отново медал “, каза Radiožurnál Krpálek, който за последно спечели ценен метал през април на Европейското първенство, където също спечели.Той вече е спечелил злато от олимпийските игри и световни първенства, три от европейските първенства, два от Големите сламове, три от Гран При и осем от турнирите на Световната купа. “Особено вкарах много точки и съм с една крачка по-близо до Олимпиадата”, добави той. Канкун наследи и Дейвид Пулкрабек, който вече спечели бронзово тегло до 60 килограма в петък. „Имах трудни мачове, но в крайна сметка получих медал. Пътуването беше далеч, но се изплати “, каза Пулкрабек.

Медалът дори беше под тежестта на 90 килограма, Дейвид Кламерт, който стигна до полуфиналите, но след това тесни два пъти загуби и завърши пети.

Krpálek беше с тежест над 100 килограма като сегашното световно номер 2, разгърнато джудо и потвърди ролята на фаворит напълно.Първо победи Румуна Мирче Кротору за 32 секунди, след което отбеляза 97-секундна победа над австриеца Даниел Алерсторфер в притежание. „Не знам много за него, но успях да го победя. Дадох всичко, защото много исках да отида на финалите и да не повтарям Баку “, каза Крпалек. Противникът поведе към вазари, но олимпийският шампион от Рио изравни и удължи мача чрез ippon. „Той спечели уважение за кратко време по веригата. Той е неудобен противник със сходна тежест за мен. Това беше много трудна игра.Но успях да го хвърля с красиво хвърляне “, каза Krpálek.

Krpálka чака следващите две седмици на Големия шлем в Абу Даби, след това Големия шлем в Осака и Masters в Китай. р>

Rate this post