Bohemian ранени в Арсенал, точки загуби неочаквано Манчестър Сити

От дълго време се надяваше да донесе чешкия вратар Чеча. Арсенал, за който новият Mchitarjan подкрепления с Aubameyang са започнали за първи път от първата минута, е смазал противника си.

Той му даде три гола в рамките на двадесет минути, а четвъртият, но на разстояние, добави дебютният Aubameyang преди почивката.

Ето защо втората половина на играта просто играеше. Ето защо Арсенал не беше толкова последователен в отбраната. Имаше късмет, когато Ниас вкара пръчка от дясната страна, но през есента удари вратаря на Чеча.

Той искаше да остане на полето, може би дори заради хунтата с две нула, която беше близо. Но когато беше на 64 години.минута Калвър-Левин преодоля глава и чехите вече не бяха на терена.

С болка писмено седна на тревата, отдаване под наем на облекчен заместник Ospina и закуцука в кабината. Арсенал крайните двадесет минути усвоили без допълнително гол събиранията и обратно дори добавят пети гол.

След третия помощта Mchitarjana в мача вкара третия си гол в мача Аарън Рамзи. Резултатът от 5: 1 беше най-поразителен в игрите в английската лига събота.

Може би Манчестър Юнайтед победи Хъдърсфийлд у дома с 2: 0, благодарение на намесата на премиерата на Алексис Санчес, който не се обърна дузпа, но мрежата вкара dorážky.

И най-голямата изненада на деня? Несъмнено загубата на Манчестър Сити, безстрашния лидер на състезанието.

Той стигна до Бърнли на 22-ра.минута, след центриране от ъглов кратко топката в крайна сметка стигна до Данило, който е изпратил го на кръст прострелян точно стойки за врата. В хода на мача, но не успя за втори фаворит време преодолее голямо Филдинг папа. Две големи поводи не успяха да Агуеро и Sterling.

През втората половина и загубиха шансове на другата страна. опит Ленън още Едерсон навлече полюса Gudmundssonovu вече прострелян отблизо, но бразилският вратар не бе достатъчно. Исландец нахлу на кръст зад защитата на гостите и volleyed в сравнение с окончателния 1: първа

Управленският екип Висшата лига чака победа за гостите в продължение на три мача за първи път след двайсет и пет лига двубои допълнение, Манчестър Сити спечели срещата в което отбеляза първата цел. Бърнли не спечели десет състезания подред.

Rate this post