Betfair

Betfair logo Компанията Betfair са отново достъпни за България. Както вече знаете, Бетфеър взе своя лиценз и вече оперира свободно на територията на България. Благодарение на това, вече свободно може да влизате в сайта им, без да са ви нужни каквито и да било алтернативни линкове или сайтове за вход, прескачайки по този начин забраната, която им бе наложена. В тази статия ще се постараем да препокрием повечето неща, които всеки играч от България трябва да знае, относно букмейкъра Betfair.

Бетфеър е букмейкър, който първоначално предоставяше само СПОРТНА БОРСА (т.нар Exchange). Или казано накратко – хората могат да задават сами желаните коефициенти, наддавайки в Betfair срещу други хора. По този начин, в единия случай вие може да сте де факто и играч и букмейкър – залагате „ЗА“ и „ПРОТИВ“. От известно време обаче, от Бетфеър предоставят на своите клиенти и типичния за букмейкърите „Sportsbook“, или секция „СПОРТ“, в която играете както при останалите букмейкъри.

Betfair бонус 30,- eur – регистрация »

Характерно и за Борсата и за Спорт секцията е, че и при двете можете да се възползвате от страхотни бонус промоции и оферти. Именно на двете основни секции в Betfair ще се спрем, за да изразим своето мнение и ревю.


Betfair бонус 100 евро

Всеки нов играч може да се възползва от 50% начален бонус или максимум до 100 евро в спортния раздел на Betfair. Този бонус се дава, когато се регистрирате за пръв път и въведете бонус кода: ZSKACB. Тази промоция е валидна до 23 октомври 2018 година.

Ето какво да направите:

1. Влезте в спортната секция на Betfair от този линк;
2. Кликнете на бутона „Включи се„;
2a) Може да отидете в горната част на сайта и да изберете „Промоции„. Там ще прочетете повече за офертите от Betfair.
3. Попълнете своите данни правилно и завършете регистрацията;

Този бонус код ви дава право да получите 50% отгоре върху депозираната от вас сума, като максимума който може да вземете е до 100 евро! Betfair ще ви преведат бонуса директно във вашата игрална сметка. Необходимо е да знаете, че за да изтеглите своята печалба, вие ще трябва да превъртите въпросния бонус х 4 пъти. Офертата е активна само и единствено в раздел „Спорт“, а минималната сума, която клиента трябва да депозира, за да участва е €5.

Важни правила и условия

За да използвате бонус кода ZSKACB, вие ще трябва да депозирате с банкови карти или PaySafe. Запоменете, че депозити с Neteller и Skrill не се признават за тази промоция!
Сметката, която си правите при регистрацията трябва да е от България.
Този оферта може да се използва еднократно.
Запомнете, че 50% бонус се начисляват върху първия направен депозит. Т.е ако депозирате 100 лева, вие ще получите 50 лева отгоре. Ако повторно депозирате 100 лева, то върху тях няма да получите нищо.

Cash-Out опцията не трябва да се използва при усвояването на бонуса!

Как да превъртим бонуса?

Трябва да направите залози на стойност 4 х депозиранета сума + 4 х стойността на получения бонус.

ПРИМЕР: Ако вкарате €100 и получите допълнително към тях €50, за да изтеглите парите си, ще трябва да направите залози на обща стойност от поне 600 евро или повече. При депозит от €50 и получен бонус от €25, вие трябва да направите залози на обща стоност от поне €300. Изпълнявайки това условия, вие ще може успешно да изтеглите парите от сметката си.
Коефиентът за единична среща трябва да е от поне 1.60. Когато сте играли много срещи, то поне една от тях трябва да е с 1.60 коефициент.
Ако има отложени или прекратени мачове, то в сметката в и ще бъде върната сумата на напрвения залог.
Залози на пазари от вида: Азиатски, четен/нечетен брой голове или точни, няма да се броят при изчисляването на превъртането на бонуса.
За превъртане на бонуса се смята този залог, който е направен първи!

ПРИМЕР: Ако заложите на краен резултат ЦСКА срещу Левски и след това заложите LIVE на същия мач, то само първия избран пазар ще се класира за превъртането.
Помнете, че имате 30 дни от извършване на успешен депозит, в които имате право да получите и превъртите бонуса.

Мога ли да създам втора сметка и да взема бонуса отново?

Нямате право да създавате втора отделна регистрация! От Betfair си запазват правото да откажат бонуса, ако се осъмнят, че правите изкуствено регистрации с цел да получите бонус.

Betfair
4.67 (93.33%) 3 votes