Треньорът на Яблонец Фрала е доволен от подготовката. Има само една публикация

“Дълго време сме заедно с екипа и имах възможността да опозная играчите не само на терена, но и в тяхното извънбордово поведение. Имам само положителни чувства и твърдо вярвам, че това ще продължи за нас, ”каза треньорът Фрал на уебсайта на клуба. „Ние не сме наивни и възприемаме, че все още пишем и говорим за нашия 100% баланс. Въпреки това, подготовката винаги е важна, включително и резултатите. Винаги игрите ще се разкрият и покажат на този етап. Затова сме доволни, че можем да влезем в първото първенство с вдигната глава. “Яблонец преживя необичайна рядкост преди началото на пролетния сезон.В допълнение към репатриантите от хостинг, преместване от юношите и връщане към раната, в състава не се е случило никаква промяна, която за разлика от последните три преходни периода, когато масово купува за големи пари, е голяма промяна.

“Ние сме в началото на пътуването , което според мен ще бъде дълго. За мен сега е от съществено значение играчите да не отхвърлят тези нови практики и че идеята, с която дойдохме с треньорите, се възприема и възприема положително, което е съществена предпоставка за бъдещия ни успех ”, казва Зденко Фряла. “Работата на обучителя е интересна, тъй като е постоянна работа с хората – това е, което имам предвид играчи, служители или фенове – и където нищо не е предварително програмирано. Става дума за изграждане, възстановяване или стабилизиране.Това е принципно безкраен процес, когато никога не може да се каже, че сме готови. Играчите на Jablonec, за разлика от някои от опонентите от първия кръг, успяха да победят Норвежката купа на шведския шампион Норкьопинг 3-2.

“Не искаме да решаваме други единици като цяло и искаме да се съсредоточим само върху себе си и към вашата собствена игра. Важна констатация е, че от наша гледна точка направихме само най-доброто в общия и срещу най-очевидния противник ”, доволен е треньорът на Jablonec, който вече е почти наясно с основния сет срещу Йиглава. “Ако играчите са здрави дори и през последната седмица, ние имаме ясна представа за екипа.Може би имаме въпросник на едно работно място, но винаги е по-добре, ако въпросният знак е такъв, ако имаше пет “, каза Фрал.

Rate this post