Тенис люлка. Една минута печели от колата

Понякога изневерявам на ръба на тениса, това са турнирите на най-ниската, но все още професионална верига ITF Future. За манипулиране на резултатите, съдията Кирил Парфенов от Казахстан има доживотна дистанция. Неговият хърватски колега, Денис Питнер, скицира дръжката за една година. И двамата са се поддали на праговете на залагащите мошеници.

Как работи доходната схема? Лесно. Имате нужда от приятел и телефон. И най-малко гледания мач, който не улавя камерите. Реферът, който е длъжен да запише промяна в резултата на таблета, първо изпраща резултата на съучастника и точно преди края на разрешеното закъснение го поставя в света. Така тогава всички залози вече са достигнали печелившата страна.

“Дори не знаех, че това се случва.Това беше изненадващо изненадващо ”, казва Адам Павласек, който изигра 15 турнира Future миналата година. Въпреки че за първи път не е говорил за лошите, 21-годишен тенисист не забеляза подозрителния дуел: “Ако някой продава мачове или ги залага, няма да направя нищо за това. Аз се концентрирам върху себе си. ”

Въпреки това, малките турнири могат да бъдат измамени по различни начини. Някои от прилежащите съдилища във фоайето често нямат трибуна, така че никой няма да разбере, че опонентите са се договорили предварително за печалбите. Споразумението е: първият комплект 7: 5. Втори сет 3: 6.А третият е доста пълен. Дневникът на Guardian установи, че Международната федерация по тенис (ITF), наричана ” съдията беше наказан миналата година, тя просто не говореше за това. Друг заподозрян квартет все още чака решение. ITF не иска да върти водата. В момента, когато кървавите доклади за корупция проникнат в медиите, те се опитват да запазят позитивен имидж.В същото време някои мерки за борба с измамите по невнимание отслабват.

Protiúplatkářský проект Sportradar за 70 милиона щатски долара осигурява онлайн данни от всички мачове на ITF, но по този начин могат да се посочват букмейкъри курсове по-отдалечените обекти.

британецът Иън Dorward, които са работили като един от водещите букмейкъри, твърди, че най-nešidí залагания върху резултата. “Аз съм убеден, че в някои игри залагат на чупене изявления и точни резултати в първите два сета.” Любима игра можете да си позволите да загубите четири гама, а след това да съвпада с началото и след още изберете бонус.

Всеки път, не само искат да забогатеят.Премиалните награди от бъдещето и едно ниво от Challenger често не са достатъчни, за да се плати за настаняване и храна. Ето защо играчите понякога се намират в отчаяние за други доходи. Jan Mertl, който е на 236-то място в ATP, описва финансовата помощ като: “Докато петдесетият футболист в света е мултимилионер, петдесетият тенисист в света едва ли има полза.”

Какво печелят играчите, те ще го харчат незабавно, казва чешкият тенисист.И ако не го направят, трябва да свършат. Испанецът Марк Гинер му каза миналата година, че е нахлувал други ракети в Мароко, защото не е имал пари за хотела. – Разбира се, че не съм съгласен със залаганията – отбелязва Мертъл. “От друга страна, играчът понякога обича тениса и иска да продължи, но той няма пари.”

А ако той не иска да тича, той може да стане играч на тенис.

Rate this post