По време на МЗ, читателите прекарват 184 години на спортни сайтове iDNES.cz

Той дойде на два милиона уникални посетители и време на спортните страници на iDNES.cz на изразходвани по време на Олимпиадата, съответства на 183 години и 210 дни.Благодаря ви, че сте с нас!

Най-четени статии обобщени мачове хокей турнир, още изключително атрактивни доклади информирани за златни медала за Естер Ledecká. Четвъртото място принадлежи на статията чуждестранни реакции към сензационно победа Чехия шампион в Супер-Г на конкуренцията и на пето място е коментар от Робърт Сара, която е спряна от факта, че най-големите успехи на Чешката република достигат представители, които са израснали извън системата на народната просвета за спортисти. Начало

“Радвам се, че нашите най-четени статии са получили аналитични текстове и брилянтни доклади от нашите корейски докладчици.Беше потвърдено, че спортът на iDNES.cz не е само за резултати и статистика, но и за качествена журналистическа работа. Читателите са наясно с този и подобни артикули с нашия повторение “, казва Надежда Петрова, главен редактор iDNES.cz.

Тези думи демонстрира дори гледат на клетките на статистика, за която пристигна на потребителите iDNES.cz Facebook. Той спомена коментар за образователната система, донесена от най-популярната социална мрежа от 104,000 читатели, следван от историята на германския фигуристи Savčenkové на (63, 000), както и описание на спорни ситуации, в завършек смесват биатлон реле (49, 000).

Clear новината, но логично доминиран [Доклади от конкурси, онлайн отчети, програми, резултати, медал…баланс; това са всички атрибути, които трябва да съдържат олимпийски новини. “С такова огромно събитие като Олимпийските игри, че е много трудно да се организира цялата информация, така че да са ясно на всички, намерили това, което той се нуждае и научих за всичко важно. Още по време на Летните игри в Рио сме доказали през целия ден непрекъснато онлайн покритие, че читателите извършват през целия ден, а също така обърна внимание на важните неща, които да предлагаме на iDNES.cz “, казва заместник-главен редактор Ярослав Beranek.

най-широка публика беше през целия ден покритие на на петък 16 февруари, когато спечелиха медали Samková Ева и Мартин Sáblíková.Над тях непрекъснато покритие, обаче, те са успели да се проектира онлайн излъчвания на игри на лед. През първото място Чехия игра -. Екип весло (Русия), с аудитория 570 000

Много желателно аспект на статистическа база данни на програмата и резултатите от Зимните олимпийски игри. В тази част на сайта читателите са разглеждали над 7 милиона страници. Най-голям интерес е в програмата на конкурса, които позволяват интерактивно търсене по чешки участие, по дата, по спорт или дали тя е вече е част от състезанието финали или турнир. Например, 127,000 души са потърсили, за да преминете на програмата в събота, Февруари 24, ден на сноуборд състезание Естер Ledecká. Начало

Редакционен издателство Мафра имали Зимните игри след най-големия екип на телевизия и радио журналист.Двама фотографи и един репортер работеха заедно с писателите в Пхенян. Цялата експедиция участва в новините за iDNES.cz, Lidovky.cz и за ежедневните MF DNES и Lidové noviny.

Много редакционни и редакционни екипи са осигурили и обогатяват съдържанието на своите медии от домашните редакции. “Например, iDNES.cz е допринесъл от Прага за статии, он-лайн доклади и резултати услуги, включително външни колеги на две дузина души. Редактори след седемнадесет дни на зимните олимпийски игри отидоха при непрекъсната работа денонощно “, обясни Андрю Trunečka, ръководител на съвместни спортни редактори.

” Поради своя размер и дължината на покритие на Олимпийските игри и най-взискателните операции, които редакторите веднъж за две години.Радвам се, че ние платихме внимателна подготовка и олимпийски Специално беше толкова успешна “, каза главен редактор Надежда Петрова. Начало

Rate this post