Дисциплина, ключова дума Liberec. Vampol също е ядосан на собствения си треньор

Гостите загубиха самите финали на O2 арената. Само в първите две трети имаше 11 изгонени, а Петър Вампола получи лично наказание за десет минути, а по-късно и за края на мача, така че докато в средата на мача Либерец беше дом на Спарта като равнопоставен противник, той й предложише властта да играе.

“Правилото е, че всеки, който не може да се справи с емоциите във финалите, не може да спечели”, коментира Пешен треньорът на Либерец.

“Това е само Либерец. Грубо знаем как играят. Те не могат да се справят с това, не могат да бъдат натискани. След като загубят, те го правят, защото не го знаят – каза защитникът на Спартан Адам Полашек.

“Втората трета беше тази, в която бяхме много недисциплинирани.Вече бяхме в първата, но Спарта не ни наказваше. Във втория, да, ”добави Песан, чийто отбор вкара три гола в слабост, загуби от Спарта 1: 4 и загуби 1: 2 от серията в поредицата.

Така дисциплината се превърна в ключова дума в кабината на Либерец преди четвъртата. финалът, който е на програмата във вторник в 18:20 в O2 арена. “Трябва да бъдем внимателни,” каза Мартин Шевц и Радим Шимек. “Силните пиеси са от решаващо значение в поредицата, спечелихме ги за последен път в Либерец, сега те са”, добави Симек, автор на единствената цел на гостите.

“Емоцията принадлежи на нея и всичко е наред, забавно е за хората. Но трябва да знаем къде е границата.Имаме много приказки за това, правим всичко отначало, трябва да го избягваме ”, каза Марек Шварц, който вкара последната трета позиция вместо Ян Лашак и не получи гол.

с безразборна лексика той се качи на спартанския треньор Йозеф Яндач и се облегна на него пред медиите след мача (прочетете интервюто с Шевц ТУК). три пъти (първия път, когато е бил изключен за 35 секунди).А нападателят на Vampola, който получи второ по-високо наказание в три финални мача, също я пресече, което автоматично означава спиране на четвъртия дуел във вторник. Ще видим колко финални мачове ще играе в кариерата си – каза остро Пешан на адреса на собствения си наставляван. В хокея той със сигурност може да се справи с опонента си. Но в психиката, Спарта има значително предимство в момента.

“Те имат личности, вие го виждате и знаете тези имена.” Дори не трябва да ги избутвате и те ще се обадят – усмихна се Полашек. “Независимо дали става дума за рефер или за лош изстрел…Това е тяхната природа. ”

Rate this post