Две победи от мястото на тенис благородството. Имам добър шанс, знае Плискова

Сингапур, място на турнира на шампионите. Поради това той сега има изключително надут календар, започващ от вторник в Москва на петата седмица на петата седмица, в трета страна и на другия континент. Азиатската линия продължи общо 12 мача в Токио, Ухан, Пекин и Тиендзин. = “- porad-mam-slusne-sance” class = “tit”> Все още имам добри шансове

Защо да се притеснявам? Отговорът е много. „Мастър турнир, това е награда. Да си сред елитните осем през целия сезон е нещо невероятно. Всички трябва да отидат там, да се гордеят със себе си “, каза Иржи Ванек, треньор на Петра Квитова.Тя вече потвърди своето място, както и пет други обувки за тенис: Halep, Kerber, Wozniacki, Osaka и Stephens след уикенда.

Prestige е първата причина. Друго е изключителната услуга и уважение, което се разраства от всички страни. Входната такса за най-добрите дами от тенис календара е 151 хиляди долара (приблизително 3,4 милиона крони). Подобна сума ще бъде добавена в акаунта за всеки спечелен дуел в базовата група с четирима души. Победителят събира смайващите 42 милиона крони. Ще я избие, ако Бертенс отиде на полуфинал – а тя не го прави. Така че, ако Бертенс изпадне по всяко време, това е готово.

„Имам добър шанс.Сингапур винаги е цел и ако се окаже, ще бъде невероятно “, каза Плискова на турнир в Тиендзин, където тя беше победена от французина Гарсия във вчерашния финал в два сета. Чехите определено биха могли да простят дори полета до Русия, но условният метод е валиден в тениса около като зимно яке във вечно горещия Сингапур.

Турнирът на шампионите привлича всички, но има специална цена за Плискова. През настоящото десетилетие тя е единственият световен лидер без титла от Големия шлем, така че успехът ще означава най-голямото кариерно постижение. class = “tit”> Годината не е лоша.Ще бъде ли по-добре?

Дори легендарната Мартина Навратилова сега пише в редовната си колона на WTA: „До момента, когато тя стигна до финала на US Open 2016, решихме, че до този момент ще има голяма титла – или от Големия шлем, или от турнира за шампиони. Учудващо е. Всъщност всеки път, когато ударят топката, задържат дъха ми далеч, защото не съм сигурен, че ще бъде красив победител или излишна принудителна грешка. ” Юли до 10 септември 2017 г., малко символично. “Определено не е лошо”, каза Плискова в Ухан. „Имам две титли, миналата година спечелих три. Бях два пъти на четвъртфиналите от Големия шлем и три пъти през втората седмица.В по-добри и по-лоши времена съм, но все още съм в Топ 10. ”В класацията на WTA тя дори ще скочи до 5-та позиция оттук нататък. И все пак. Каролайн Возняцка и Симона Халепова, нейната „колежка“ или номер 1 в света без най-голямата титла, добавиха липсващите лаври през тази година – че дори Плискова ще празнува в самия край на индивидуалния сезон (тогава само финалът за Купата на Фед между Чехия и САЩ)? Първо, трябва да превърнете достойните шансове за участие в сигурност.

Rate this post