В футболната фабрика в Бърно. Момчетата тук искаха да са като Роналдо

Избраните млади играчи от Южна Моравия само закусват в трапезария началното училище, което в рамките на компетентността на регионалното футболната академия в Бърно посещение и спонтанно се покаже, че някои навици можете да придобиете вече в ранна възраст, когато дори и да има име като Роналдо или те не играят най-малко Лигата за оръжието.

Честото хранене започва деня си. Сутрешната умора е термин, който няма да намерите в местния речник, момчетата се забавляват да говорят за футбола. Реакцията на гласовете минава през Филип Дурон, треньорът за подбор през петнадесетте години. Лийфс тетрадка и оценка събира печати. ​​

“Това беше добра, но тя трябва да се подобри по математика. В противен случай, готино. ”

Учебният отпуск рядко се използва за подобряване на лидерството. – Предпочита се интервю.След това играчът има две седмици, за да се подобри “, обяснява той. В момента всеки може да се наслаждава на футбол. Добре дошли в Южноморавската футболна академия, една от десетте в Републиката, в фабрика за мечти. Само избрани надежди ще дойдат да се подобрят още повече. Някои от тях се нуждаят да чуят няколко години

. Упражнения без балон

Паркет са покрити с матраци, тази сутрин Те включват гимнастика. Докато началникът Янас събира бара, първите спортисти се хвърлят от шкафовете. Три треньори са посветени само на тринадесет играчи тук.Треньорите имат възможност да следят всеки поотделно. “Главата не трябва да не докосне подложка”, казва старши треньор по време на руло. “Разбира се, ние не искаме от тях да направят гимнастички, но pohybovost много ни е грижа. Това им помага да се подобри “, обяснява.

Той играе за младежите в Бърно, вече втора година управлява академия в Южна Моравия, базирана в Бърно. Разположението тук не играе ключова роля. Всичко върви по mustr.

Други треньори ПИН такси в залата в непосредствена близост до училището. След полиран етаж е залят с тези, които се избегне гимнастика днес.Играй хокей, скачайки върху батут и бокс.

Има момчета от Бърно, чиято движеща сила е navléct една жарсе, че преди това е бил носен от Карел Kroupa, Карел Jarůšek или римски Kukleta но също така и млади играчи от Hodonin, . Бошкович, Znojmo и други части на региона

ги наблюдава сред други треньори и Radek Buchta; той играл за Zbrojovka през зимата, сега е напълно обучен и ще играе само мачове в Tišnov. Но като Zbrojovák беше в академията обикновено два пъти на ден и е работил като талант.

“На сутринта тук, а след това обучение с ackee на лига и в следобедните часове обратно в академията” започва, но той спира да помогне на крака на момче , който беше напълно неуспешно кацане вкус

. футболни пейки в

учение започва.Всеки пред него прави фитнес бар, за да запълни енергията. На осмата се намират футболистите около десет. Класа се състои от над двадесет момчета и няколко момичета. Сряда започва с география – един час в спокойна атмосфера. Смех, фрмол. Светлината на мобилния дисплей не е тук. Шумът изчезва при стартирането на презентацията. Учениците въвеждат отделните европейски страни.

Презентациите се различават, но има една обща. Футбол. Научаваме за клубовете в Сан Марин веднага след данните за района и религията. Дори момичетата споменават, че Тиери Хенри е легенда за Франция. Учителят Радомир Талаф добавя тълкуването. Младият кантор добавя любопитство и личен опит, така че учениците отнемат повече от населението. Футболът няма да ви позволи да забравите.Без футбол там нищо не работи

.

полето и обратно

По време на учебни треньори седи в съвместна работна , Масата е вечна тема: тактика. Те обсъждат играта, обсъждат разпореждането…Персоналът им все още е във фитнес залата. Този път не само за футболисти, но и за целия клас. Мартин води учителят Фусик, а също и помощник-треньор.

Учебният център се управлява микробус, който току-що е пристигнал в предната част на училището. Учениците са склонни да влязат. Фучик стои до вратата и потъва с всички. Пет ръце държаха десет, десет, петнадесет…почти изглежда, че не свършва.Те правят това, всички треньори.

“Ние се опитваме да бъдем отворени за нас, и всичко, което би могло навреме, за да се реши”, казва той.

И като че ли да се справя добре. Уважението към треньорите е повсеместно, точно като приказливо настроение. След няколко минути микробусът спира в изолирана сграда, до която има три изкуствени тревни полета. Футболният идилия е разтревожен от предстоящия мениджър. Дори и преди тренировката, трябва да съберете листовете на парчетата. Момчетата отчаяно колена очи нагоре.

“Така удари, това е почти като бране на гъби”, ги насърчава Фусик да работят.

“Но аз гъби не ходя!” Възрази някой.

Накрая всички работят. Вкусът към спорта е просто по-силен. Награждаването им е лека атлетика и упражнения за подобряване на координацията.Всички в неговите удари са радостта от движението

. Без храна той не

След последвано обучение връщане и закуска. Диетата се грижи в Академията. Менюто, съставен от диетолог и закуски ще варира в зависимост от това кой сутрин и лека атлетика, който се поти в хладния въздух все още предстои.

В основното хранене, но не се удари вашия вкус пъпки. “Закуски и закуска са добре, но обяд наистина не”, смее момчета в хор, а помазанието обемисти здравословен разпространение.

още няколко урока и са безплатни. Така че почти. Следобедът е тренировъчен за футбол. Към центъра за обучение в момента е на крак, участва във всички учени.

Момчетата определено не срамежливи пред репортер.Те питат колко често тя KFC и ако той харесва Люси Borhyová. Те най-накрая признават, че им харесва. All.

“Искам да се бори с áčko Zbrojovka. Това би било чудесно “, казва Франсис Kluska.

Тайно се надяваше, ангажирани в огнен Каталуния, но разбира, че това е много неясен сън. Никой няма главата в облаците. Вярата в бъдещето поддържана споделя от всички.

“Ако аз не съм футболист? Може би ще продаде кебап, аз не знам, ние не го решим “, музи съотборник Адам Špelda

И накрая, балон

“занаятчиите” чакат треньори – и още – десетки топки. Очите блестят на момчетата. В очакване на това през целия ден.

Тя започва с популярната яслите.Треньорите са на десетки метра от играчите, а всеки, който има пространството между краката им, може да им бъде позволено да почиват за останалата част от тренировката. Адам Шпелда, фен на Манчестър Юнайтед, е първият, който удари.

Това става, и-да! Топката премина директно под краката на Мартин Фучик. “Pocéma!” Буквално разтърсва с радост и тича, за да прегърне асистента. Самото обучение е разнообразно. Стрелба, комбинирана игра, топка практика…Понякога някой хвърля нещо, шепне над куп или се смее на приятел. Има обаче огромна концентрация, която произтича от всяко движение. Всяко докосване с топката. Те няма да бъдат свободни един за друг.

“Обученията ще бъдат много ефективни”, излъчва Радомир Джандерка.Той подчертава основно как могат да се измерват съотборниците от добро качество тук. Треньорите не трябва да насърчават никого, всички отиват в пълна степен. Играчите знаят, че го правят сами за себе си. Вместо това те хвалят, съветват, се справят с малки неща. Дори и този, който не тренира, не може да го направи. Ранените са взети от физиотерапевт, който работи директно в академията. Два часа свърши. Талантите са добри, някои отиват в общежитието. Тук те вечерят, пишат задачите и ще заспят на следващия ден. Домът работи само за уикенда – да се борят за обучените умения на клуба ви.

Rate this post