Виновникът е намерен. Лафата влезе в испанския гол

Но тогава балонът се връща на страната на най-младото, което оценява ситуацията брилянтно. Вместо безкрайни проходи, той връща топката пред вратата, където Джерард Пике плува и оглавява чешките надежди до нула.

След няколко десетки секунди сте готови.

Точката, в която екипът на Врб е вкарал цялата игра, е изчерпан.

Защо? Какво не е наред? Кой не е бил в съдбата за известно време?

Това е рали, с което се занимаваха феновете на стадиона, в кръчмите, по телевизията и в онлайн дискусиите. И този, който много от тях показаха като виновник, се е подписал във вторник. Няма въртене. Алтернативният нападател Дейвид Лафата пое отговорността за себе си.

“Трябваше да пазя Пике”, каза той. – На ъгъла го задържах.Излязох с лайм кик, и когато летях обратно на балона, не можех да го върна. ”

Самоотразяването се оценява. Но Лафата наистина ли е обвинявана за целта? който в този момент трябваше да го наблюдава в тази област. Както и да е, една глупава цел – каза Томас Сивок. – Понякога става дума за щастие. Грешно – вече няма да хванете опонента си. ” Докато стандартната ситуация предотвратява лично отбора, той превключва на зонова защита.Отначало изглеждаше, че няма непосредствена опасност, така че Лафата бе изчезнал от опонента си. – Мислех, че испанците отново ще се сринат, но Иниеста го върна. И тогава пропуснах тази стъпка. ”

Кризата може да е била предотвратена по друг начин – ако дясната страна на Kadeřábek е започнала по-бързо срещу Iniest и не е оставила център. Това обаче не се случи, а второто колебание на Лафата превъзхождаше.

Милиметровият проход на един сив испански герой реши. Пике скочи от Лафата за миг и се затича лукаво в пространството между пистите. “Да разгледаме видеото още.Но това е очевидно – въздъхна чешкият нападател.

Ще има ли още шанс да компенсира грешката си?

Rate this post